Hoofdcontent

Een kijkje in de keuken van team inclusief

20 december 2024

Een kijkje in de keuken van team inclusief

Afgelopen jaar heeft team inclusief 30 individuele vragen gehad. Inwoners met verschillende leeftijden en achtergronden wilden graag gaan sporten of bewegen, maar waar begin je dan? Waar kan je aansluiten als je bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel (NAH) hebt?
Waar kan je terecht met een verstandelijke beperking en hoe doe je dat? Je wil fit en vitaal ouder worden, maar kan niet meer alles, wat kan je dan nog doen? Je wil je conditie verbeteren of je wil gaan sporten en bewegen om meer sociale contacten te krijgen en je minder eenzaam te voelen. Allemaal redenen om contact te leggen met ons.

In gesprek met de buurtsportcoach

Een van onze buurtsportcoaches gaat graag met je in gesprek om te ontdekken wat je wil en wat je allemaal nog kan. Over en weer worden verwachtingen uitgesproken en krijg je de kans te vertellen over jezelf. Je sportverleden, je sportvoorkeuren en vooral wat je zelf wil doen. De buurtsportcoach denkt met je mee en gaat kijken wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt een terugkoppeling en eventueel een warme overdracht als je daar behoefte aan hebt. Alles wordt afgestemd met jou!

De buurtsportcoach zal na een tijdje ook weer even contact met je zoeken en vragen hoe alles gaat. Ben je lekker aan het sporten en bewegen dan laten we je met een gerust hart los. Maar misschien loopt alles nog niet helemaal lekker, dan gaan we verder kijken met je.

Wat vragen we van jou? Een intrinsieke motivatie om je eigen avontuur aan te gaan. Eerst samen met de buurtsportcoach en daarna zelfstandig. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met Bernadet.