Hoofdcontent

Lees hier de nieuwsbrief van december

11 december 2023

Beste bestuursleden en vrijwilligers,

 

De laatste nieuwsbrief van 2023 staat in het teken van de nieuwe campagne die tijdens ons Sportcafé is gelanceerd: Een Held Belt! Daarmee vragen we samen met GGD Hart voor Brabant en de gemeenten 's-Hertogenbosch, Meierijstad en Bernheze aandacht voor sociale veiligheid in de sport. Die samenwerking levert nu al mooie voordelen op: zo wordt de training voor vertrouwenscontactpersonen vanaf 2024 meermaals aangeboden en mag je als club uit Maashorst ook aansluiten bij de training in Den Bosch of Meierijstad. 

Verder in deze nieuwsbrief: Handboogsportvereniging Concordia vertelt over het plan dat zij hebben uitgewerkt om sociale veiligheid te bevorderen. Hoe ze hier draagvlak voor creëren en welke acties zijn uitgezet lees je in het onderdeel ‘club in de spotlights’. 
Daarnaast wordt de sport per 2025 geheel rookvrij. Het goede nieuws is dat er kosteloze ondersteuning beschikbaar is voor jouw club. Maak hier gebruik van en benader mij gerust voor meer informatie.
 
En het is nog vroeg, maar toch wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2024! Met onder andere de Olympische Spelen voor de boeg belooft het een mooi sportjaar te worden. 

Veel leesplezier!  
Lees hier de nieuwsbrief


Lieke Reinders