Hoofdcontent

Lees hier de nieuwsbrief van oktober

27 oktober 2023

Nieuwsbrief oktober

 

De nieuwsbrief van deze maand staat in het teken van twee thema's: een veilig en positief sportklimaat én het behouden van vrijwilligers. Over het laatste onderwerp komt handbalvereniging Helios'72 aan het woord in het onderdeel Club in de spotlights. Dat is niet zomaar, op 7 december is het namelijk nationale vrijwilligersdag, een mooi moment om je vrijwilligers (extra) in het zonnetje te zetten. In deze nieuwsbrief alvast wat praktische tips! 
 
Ook komt de week van respect steeds dichterbij (6 t/m 12 november). In die week organiseren wij een Sportcafé op woensdag 8 november. De avond staat volledig in het teken van een sociaal veilige sportomgeving. Erik Beuker is onze gastspreker. In deze nieuwsbrief stelt hij zich aan je voor. 
 
Verder in deze nieuwsbrief: ‘S-PORT uit Den Bosch organiseert twee bijeenkomsten voor trainers en coaches om goed om te gaan met sporters met gedragsproblematiek. Verenigingen uit Maashorst mogen hier kosteloos bij aansluiten, maar let op: het aantal plekken is beperkt. De aanmeldlink vind je in de hier
 
De volgende nieuwsbrief komt uit op 7 december, de nationale dag van de vrijwilliger. We hopen dat jullie die dag massaal jullie vrijwilligers in het zonnetje zetten! 

 

Lees hier de nieuwsbrief