Hoofdcontent

Sporten en bewegen klinkt voor veel mensen logisch en normaal, maar is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vind jij het moeilijk om aan te sluiten bij alles wat er al is? Of gaat sporten of bewegen niet zo makkelijk, maar heb je wel de moed daar werk van te maken? Dan staat Missie Maashorst voor jou klaar. Of je nu een fysieke of verstandelijke uitdaging ervaart of je te weinig geld hebt om (meer) te gaan bewegen, Missie Maashorst is er om jou te helpen! We ontdekken graag samen met jou wat je leuk vindt en waar jouw mogelijkheden liggen.

Samen met Missie Maashorst ontdekken wat bij jou past

Wil je meer sporten of bewegen, maar weet je niet zo goed hoe? Dan is de eerste stap om contact op te nemen met de buurtsportcoach in jouw buurt. Missie Maashorst weet als geen ander hoe moeilijk het is om deze eerste stap te zetten. Daarom heeft ieder dorp een eigen buurtsportcoach die op vaste tijden in het dorp aanwezig is om jouw vragen te beantwoorden. Wil je liever bellen of mailen? Dat kan ook! Hieronder zie je welke buurtsportcoach aanspreekpunt is voor welk dorp/welke wijk.

 

Buurtsportcoach Aandachtsgebied(en) Contact

Anne van Melis

Individuele hulpvragen

a.v.melis@ssnb.nl 
06-41759616 (maandag en woensdag)

Bernadet Schutter Volkel, Odiliapeel, Muzerijk

b.schutter@ssnb.nl

06-83657079 (maandag t/m donderdag)

Dylan Bovenkamp

Maandag 10.00-12.00 uur:
Ontmoetingsplein De Nieuwe Pit (Bogerdstraat 19a, Uden)

Dinsdag 10.30-12.30 uur:
Ontmoetingsplein De Balans (Beatrixhof 470, Uden) 

Vrijdag in de even weken, 11.00-11.30 uur:
De Babbelaer (Nieuw Heijtmorgen 20, Reek)

d.bovenkamp@ssnb.nl 

Kris Idelenburg

Donderdag in de oneven weken, 10.30-11.30 uur:
Dorpshuis Zeeland (Kerkstraat 56, Zeeland)

Donderdag 12.00-13.00 uur:
Ontmoetingsplein Mellepark (Germenzeel 900, Uden)

k.idelenburg@ssnb.nl 


De buurtsportcoach kan je ook meer vertellen over financiële regelingen en aangepast sportaanbod bij verenigingen in de buurt. Wil je zelf al eens kijken of er leuk en passend sportaanbod is bij clubs in de buurt? Neem dan alvast een kijkje op www.unieksporten.nl. Ook mag je het formulier hieronder invullen.

 

Uniek Sporten

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. 

Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sportaanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden worden sportaanbieders ondersteund en mensen met een beperking geholpen in het vinden van de juiste sport. Zo worden sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht. De samenwerkingsverbanden ofwel sportloketten bestaan uit diverse partners en hebben een werkwijze die aansluit bij de regionale behoeften.

Missie Maashorst is 1 van de sportloketten waar je terecht kan met je vragen over Uniek Sporten. Zij horen bij de regio Noordoost-Brabant waar ook Oss, Bernheze en Land van Cuijk onder vallen.

Op www.unieksporten.nl vind je alles rondom sport zoeken, thuis bewegen, sport advies, hulpmiddelen, crowdfunding, podcast en e-sport.