Hoofdcontent

Geslaagd Sportcafé bij Hockeyclub Uden

8 maart 2024

Geslaagd Sportcafé bij Hockeyclub Uden

 

Op 8 maart kwamen sportverenigingen en ondernemende sportaanbieders samen voor de derde editie van het Sportcafé. Een informatieve avond waarin clubs naast een interessant programma ook de ruimte kregen om met elkaar in gesprek te gaan. 
In totaal schreven meer dan 40 vrijwilligers/sportprofessionals zich in voor het Sportcafé bij Hockeyclub Uden.


Gemeente doet Sportclub APK cadeau

Het Sportcafé werd afgetrapt met een openingswoord van wethouder Harold van den Broek. Namens de gemeente kondigde hij de Sportclub APK aan. Een geschenk van de gemeente aan de verenigingen met waardevolle inzichten om als vereniging een nóg mooiere toekomst tegemoet te gaan.
Daarna vertelde Nabil Bouchlal wat de Sportclub APK inhoudt, hoe de APK is vormgegeven en wat je er als vereniging mee kunt. Een initiatief dat goed werd ontvangen en veel goeds belooft voor de lokale sportgemeenschap.


Meer inkomsten met 'Scoor voor je Club'

Het tweede deel van de avond stond in het teken van Scoor voor je Club met Dappre. Thijmen Ubbink en Marcel van Galen informeerden de bezoekers van het Sportcafé over een innovatieve manier om zowel clubs als lokale ondernemers te ondersteunen en meer omzet te genereren.

Na afloop van de interessante presentaties was er tijd voor de 'derde helft', waarbij de aanwezigen konden napraten, netwerken en genieten van een drankje.

 

Onze dank gaat uit naar Hockeyclub Uden, Nabil, Thijmen en Marcel voor hun bijdrage aan het succes van het Sportcafé.