Hoofdcontent

Lees hier onze nieuwsbrief

2 mei 2024

Beste bestuursleden en vrijwilligers, 

 

Waar bij veel clubs de laatste wedstrijden worden (of al zijn) gespeeld, begint voor een aantal verenigingen juist nu de drukste periode van het jaar. 
Voor Missie Maashorst is mei een maand waarin onder andere de voorbereidingen op het nieuwe Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje beginnen. Wil je jeugdleden werven en een plek in het boekje bemachtigen? Lees dan snel verder. 

 

Verder in deze nieuwsbrief: een update van het kernteam Sportakkoord Maashorst. Zij zijn benieuwd wie er graag mee wil doen met de pilot water en fruit én stellen uitvoeringsbudget beschikbaar voor initiatieven die bijdragen aan de doelen uit het Sportakkoord. Ook is er in deze nieuwsbrief aandacht voor de vaste rubriek ‘in de spotlights’ waarin de rol van de vertrouwenscontactpersoon centraal staat.  

 

Tot slot laat ik jullie met trots weten dat al 30 clubs de SportclubAPK hebben ingevuld. Zij hebben hierdoor een individuele rapportage met inzichten en tips ontvangen. Wil jij ook zien hoe jouw club ervoor staat en meedoen aan expertsessies om jouw club een boost te geven? Vul de APK dan uiterlijk 10 mei in. De uitnodiging voor deze SportclubAPK vind je terug in de mailbox. 

 

Veel leesplezier! 


Lieke Reinders 

Lees hier de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief