Hoofdcontent

Eerste Sjors-boekje uitgereikt op De Regenboog

8 september 2023

Vrijdag 8 september is het eerste Sjors-boekje uitgereikt op basisschool De Regenboog in Schaijk. Wethouder Harold van den Broek overhandigde het eerste exemplaar aan Hanne Keizer uit groep 7. Zij won de tekenwedstrijd van dit jaar.

Een prijs voor de hele klas

Hanne kreeg als winnares van de tekenwedstrijd het eerste boekje overhandigd, met op de voorkant haar winnende tekening. Ook ontving ze uit handen van wethouder Van den Broek een mooie cheque met een leuke prijs voor de hele klas. Met al haar klasgenoten mag Hanne een keer gaan klimmen bij De Mastworp in Uden.

 

Boekje vol sportieve en culturele activiteiten

In de week van 11 september ontvangen alle gezinsoudsten in Maashorst op school een Sjors-boekje bomvol leuke sportieve en creatieve activiteiten. Van biatlon tot reddingszwemmen en van gitaar spelen tot verschillende soorten dans: er is voor ieder wat wils! Door aan verschillende proeflessen mee te doen, ontdekken kinderen wat ze leuk vinden en bij welke aanbieder ze het naar hun zin hebben.

 

Inschrijven vanaf 20 september

De inschrijving opent op woensdag 20 september om 15.00 uur via www.missiemaashorst.nl. Kinderen kunnen zich voor zoveel proeflessen aanmelden als zij zelf willen. 

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lieke Reinders via l.reinders@ssnb.nl of 06-28879823.