Hoofdcontent

Uitverkochte zaal bij theatervoorstelling positief coachen

14 november 2023

Uitverkochte zaal bij theatervoorstelling positief coachen

 

Op maandag 13 november organiseerde Missie Maashorst voor trainers, coaches, begeleiders en ouders uit de regio een unieke theatervoorstelling over positief coachen. De 200 beschikbare kaarten voor de voorstelling 'Kom op nou jongens!' waren binnen no-time uitverkocht.

Tijdens de voorstelling komt Maarten (gespeeld door Ewald van Kouwen) erachter dat zijn zoon wil stoppen met voetbal. Maarten coacht het team van zijn zoon, heeft net de contributie overgemaakt en snapt er niets van.
Totdat hij inziet dat hij als coach het verschil kan maken. Hij wil het plezier in het team weer terugbrengen! 

Het positief coachen heeft gunstige effecten op het jeugdteam van Maartens zoon. Het plezier in de sport is terug. Een belangrijke afspraak is dat er alleen nog kritische feedback wordt gegeven als daar een tip of idee aan gekoppeld is. Hierdoor is het voor het team niet alleen leuker en gezelliger, maar wordt ook nog eens veel vaker gewonnen!

Ook thuis en op het werk gaat Maarten aan de slag met positief coachen en ziet hij wat voor mooie effecten dit heeft. Een mooie inspiratie voor clubs om hier werk van te maken!

Wil jouw club aan de slag met positief coachen? 

Neem contact op met Lieke

 

Onze dank gaat uit naar Stichting Positief Coachen en Theater Markant voor de fijne samenwerking.